Menu Close

POZIV STUDENTIMA BTO NA PRIJAVU ZA DODJELU STIPENDIJA OD STRANE MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE

Sveučilište u Slavonskom Brodu objavljuje ograničeni javni poziv za dodjelu stipendija redovitim i izvanrednim studentima sveučilišnog prijediplomskog studija Ekoinženjerstvo i zaštita prirode, stručnog prijediplomskog studija Bilinogojstvo i stručnog diplomskog studija Ekološka poljoprivreda i ruralni razvoj Sveučilišta u Slavonskom Brodu za akademsku godinu 2023./2024.

Pravo na dodjelu stipendija imaju redoviti i izvanredni studenti upisani u studijske programe koji su u akademskoj godini 2023./2024. prvi puta upisali godinu studija za studijski program iz biotehničkih znanosti na Sveučilištu u Slavonskom Brodu kako slijedi:

  • sveučilišni prijediplomski studij Ekoinženjerstvo i zaštita prirode (2.godina)
  • stručni prijediplomski studij Bilinogojstvo (3. godina)
  • stručni diplomski studij Ekološka poljoprivreda i ruralni razvoj (1. i 2. godina)

Prijavu na ograničeni javni poziv prijavitelji (studenti) šalju u elektroničkom obliku (Obrazac za prijavu – redoviti student / Obrazac za prijavu – izvanredni student) na email: stipendijemp@unisb.hr do 15. studenog 2023. godine.

Svaki student dužan je priložiti vlastoručno potpisanu Izjavu da ne prima niti jednu drugu stipendiju koja se financira iz javnih izvora Republike Hrvatske.

Link na objavljeni javni poziv od strane Ministarstva poljoprivrede: https://poljoprivreda.gov.hr/javni-pozivi-i-natjecaji/1198

Dokumenti:

Skip to content