08. travnja 2024. održana je 3. radionica projekta “Zeleno povrće za Zeleni plan” (ZEPzaZEP) na kojoj su mjerene morfološke karakteristike zelene salate i špinata te su biljke presađene u veće posude.
![](https://btho.unisb.hr/wp-content/uploads/20240404_105939-768x1024.jpg)
![](https://btho.unisb.hr/wp-content/uploads/20240404_113345-768x1024.jpg)
![](https://btho.unisb.hr/wp-content/uploads/IMG-48e1593f92d8e06c31ba5151f3157c96-V-768x1024.jpg)
![](https://btho.unisb.hr/wp-content/uploads/IMG-ba4e3131661d42e19fa3b230d8304677-V-768x1024.jpg)
08. travnja 2024. održana je 3. radionica projekta “Zeleno povrće za Zeleni plan” (ZEPzaZEP) na kojoj su mjerene morfološke karakteristike zelene salate i špinata te su biljke presađene u veće posude.